Post by repokochete on Feb 9, 2022 19:37:23 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Carrom Pool: Disc Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Carrom Pool: Disc Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کوپن ▞▞▞
▞▞▞ Carrom Pool: Disc Game 2022 version ▞▞▞
من مومبای آرنا بازی میکنم ولی میام و بیرون و لاگین میکنم خطای اتصال شبکه اومده 😑 پس لطفا عوض کنید 🙏🙏
این بهتره ولی خیلی تبلیغات😤😤😤
بازی Carrom Pool Disc Game MOD APK 5.1.1 (پول نامحدود ...
Ice Scream 2 Аркады cnip
این بازی خوب است اما تبلیغات بسیار زیادی دارد
من نمی توانم مسابقات را انجام دهم، زیرا تبلیغات بین آن بازی زیاد است😢 لطفاً آن را اصلاح کنید
بازیش خوبه ولی دو تا اشکال داره یکی دیگه برای توقف موقت بازی نداره یکی دیگه که یه هم که از بازی بری بیرون و برگردی ارتباط تا چند ثانیه قطع میشه.
لطفا مینی کلیپ ambrosia pug باز نشد 48 امتیاز باز لطفا راهنمایی کنید... دفعه بعد راه حل آپدیت کنید.و پاور جدید اضافه شد..ather خوب بود.
دانلود Carrom Clash v1.31 + Mod - بازی موبایل شبیه سازی تخته
عالی❤
بعد از هر بازی تبلیغ آزار دهنده!!! ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وصل نمیشه
تبلیغات اشغال رو حذف کنید
واقعا عالیه نصب کنید
بازی فوق العاده ایه ولی باگ داره فقط من تو فری استایل بازی کردم سکه سیاه زدم ولی به شانس حریف میرسه
من بازی خود را باز کردم و دیدم که سکه ها 0 بودند قبل از اینکه 20 هزار سکه داشته باشم لطفاً این نوع اشکالات را حذف کنید ... اگر اشکالات ادامه یافت من آن را حذف می کنم ...
تجربه خوبی دارم
این بازی مزخرف است! وقتی با دیگران بازی می کنم روی گوشی من یخ می زند. شما باید این بازی را برای Realme 6 بهینه کنید وگرنه من به آن یک ستاره می دهم.
باشه
این یک تجربه شگفت انگیز برای من است. می خواهم بگویم که مردم باید چیزهای بیشتری را به روز کنند. متشکرم!..
واقعاً خیلی خوب است لطفاً همه را دانلود کنید و زمان بگذرد
دانلود Carrom Pool: Disc Game 5.3.0 آخرین نسخه برای اندروید, Carrom Disc Pool is an easy-to-play multiplayer board game. Potallyour pieces before your
هکراندروید ۱۱
بازی خیلی خوبیه 🎮👏 من عاشق این بازی هستم ...... اما آزار دهنده می افزاید ..
خیلی دوست داشتنی است
این بازی مانند همه بازیهای شما، تقلبی است، با رباتها، و به طور عمدی ارتباط خود را از دست میدهد. من می دانم که همه شما در miniclip هیچ کاری در مورد آن انجام نمی دهید. من قصد دارم همه بازی ها را از miniclip حذف کنم، شما به همه توصیه می کنید همین کار را انجام دهند.
Carrom Pool: Disc Game Sport ksl
خوب است
وای این بازی بسیار خوبی است، اما گاهی اوقات من در مسابقات بازی می کنم و بعد از نوبت حریف نوبت من بسیار درخشان است
سلام توسعه دهندگان از آنجایی که من این بازی را در چند سال اخیر بازی می کنم، به خوبی می توانید تصور کنید که چقدر آن را دوست دارم. با این حال، من اینجا نیستم تا در مورد بازیها و تختههای معمولی چیزی بگویم، اینجا هستم تا از پیست یخی Manali جدید شما قدردانی کنم. این یک افزودنی عالی است اگر با قوانین بازی کمی دائمی شود، می تواند بهترین نوع خود باشد. من فکر می کردم اگر (در خط مهاجم و پشت خط مهاجم، بازی خطا و محدود شود)، این تخته می تواند جواهری واقعی باشد. لطفا فکر کنید و در هر سه نوع بازی ماندگارش کنید... ممنون
این بازی آنقدر خوب است که هیچ تبلیغی ندارد
سلام من ASGill هستم و با بازی مشکل دارم صبح 27980 سکه در بازی دارم. بعد عصر بازی رو باز کردم بعد 4000 داشتم مشکل همینه. لطفا این اشکال را برطرف کنید
برنامه بسیار خوبی بود من دوستش داشتم می توانید با دوستان خود بازی کنید پیشنهاد می کنم یک بار دانلود کنید و بازی کنید مطمئنم که دوستش خواهید داشت
عالیه میشه با جمیل یا اسم خودت بنویسی
بازی بسیار خوبی است. اما لطفا زبان تامیل را در نوار زبان قرار دهید.
ریدم تو دهن کسی که گفت این بازی خوبیه
این بازی را دوست دارم، به خاطر دادن مهاجم افسانه ای به من (فراست) من آن را دوست دارم با تشکر از توسعه دهندگان Miniclip ممنون برای بهترین رویدادها برای همه چیز متشکرم
"من در یک مسابقه 1 میلیون دلاری رفته ام، آیا خود من در مسابقه شرکت نکردم، آنها فکر می کنند حریف برنده است و تبلیغات بسیار زیاد ***لطفاً آن را اصلاح کنید***